Lichaamsbehandelingen & Hammam

Ontgiften

Voor jouw lichaam is het erg belangrijk om regelmatig van afvalstoffen af te komen. De lever en nieren dragen dagelijks bij aan deze afvoer. Onze behandelingen zijn erop gericht om de organen efficiënter te laten functioneren, waardoor je zo optimaal mogelijk profiteert van de lichaamseigen functies.

Vragen? Neem contact met ons op

Spierklachten

Wanneer je last hebt van de spieren, bijvoorbeeld door sporten of een gewrichtsprobleem, is deze behandeling bij uitstek geschikt. De zeemodderpakking zorgt voor verlichting van de spier- of gewrichtspijn. Daarnaast werkt deze behandeling uitermate heilzaam bij het verlichten van eczeemklachten.

Vragen? Neem contact met ons op

‘Droge’ Hammam

Het trditionele ritueel is een sensatie voor lichaam en geest!

Daarbij gaat het niet slechts om het reinigen van het lichaam, maar om een feest voor de zintuigen; warmte, schuim, geur, en aanraking leiden tot een lichamelijke en geestelijke ontspanning

Bij Sauna & Beauty Ommen geven we de Hammambehandeling niet in een natte ruimte. De behandeling vindt plaats op een massagebank waar je op een warmtedeken ligt. Wij verwarmen eerst het lichaam met warme compressen waarna we met een kese (scrubhandschoen) het lichaam gaan scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen. Op de traditionele Hammam manier wordt het lichaam bedekt met een laagje schuim (afkomstig van de originele Turkse olijfzeep). Vervolgens krijgt je een overheerlijke zeepmassage. Als afsluiting kan je de behandeling uitbreiden met een 45 minuten durende oliemassage.

Vragen? Neem contact met ons op

Alle behandelingen zijn telefonisch te reserveren 0529 451945 of via de mail receptie@hotelpaping.nl.

Heeft u vragen? We helpen u graag verder. Neem dan gerust contact met ons op!