Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
jonne-laagland-winder-kbhhslodw5e-unsplash
Beste Prijs Garantie
 — 

Welkom bij Paping Hotel & Spa

Daar waar je relaxt verblijft: Paping Hotel & Spa ligt middenin het Vechtdal. Een rijk
gebied met oneindige ontspanningsmogelijkheden en waar door de ‘petit’ omvang van de stad Ommen, alles in de buurt ligt. Ontdek de omgeving te fiets of wandel door het Laerbos, over heidevelden en door prachtige rondomliggende Overijsselse dorpen. Begin, of eindig de dag in onze wellness met een saunabezoek of met een van onze beautybehandelingen: ontspan lichaam en geest!

 

Corona-proof uitje

 

 

Hotel & Omgeving

Paping Hotel & Spa ligt in het Vechtdal Overijssel. De ligging van het hotel is ideaal voor wie er te voet of met de fiets op uit wil trekken. Het NS-station ligt op loopafstand van het hotel, het centrum van Ommen ligt om de hoek en op 800 meter lopen sta je aan de oever van rivier De Vecht. Het hotel is bijna onderdeel van het eeuwenoude Laerbos. Ommen is een mooie uitvalsbasis voor een actieve vakantie of weekendje weg, midden in het Vechtdal Overijssel: een prachtig gebied met bossen, landgoederen, heidevelden en pittoreske dorpjes. Een ideaal vertrekpunt dus om eindeloze wandel- en fietstochten te maken.

Ommen, Hardenberg, Dalfsen, Staphorst, het Reestdal liggen in het Vechtdal Overijssel. De Vecht is de trotse rivier van het Vechtdal en baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Ommen was wandelgemeente van het jaar 2013, Hardenberg de nummer twee van 2014 en Dalfsen het groenste dorp van 2013. Sta versteld van het schitterende en steeds wisselende landschap in Overijssel.

 

Hotelwellness: Sauna & Beauty Ommen

Ontspannen is key is Paping. Daar zorgen de 4 sauna’s wel voor. Lekker bubbelen is de luxe whirlpool of zwemmen in het binnenzwembad. Lucia en haar team verzorgen professionele beautybehandelingen en massages.

De Laerbossen

Paping Hotel & Spa ligt aan de ingang van de mooie Laerbossen. Eeuwenoude eiken leiden de weg naar ‘ons’ landgoed Het Laer. Dit mooie rijksmonument waakt al honderden jaren over de enorme rode beuken van het landgoed, of andersom?

Benieuwd naar onze social media?

Ben jij benieuwd wat er bij Paping Hotel & Spa (achter de schermen) gebeurd? Volg ons op social media! Wij geven een kijkje achter de schermen, onthullen onontdekte plekjes in de omgeving, geven informatie over beautybehandelingen en stellen bevlogen collega's aan je voor.

Facebook

Help jij ons mee?

Wij houden ons aan de Corona regels van de overheid en vragen om een CoronaCheck QR-code en ID-bewijs. Wij waarderen het zeer wanneer je ons hierbij helpt en je QR-code aan ons toont. Tot binnenkort!

Locatie

Klik op onderstaande kaart voor meer informatie