Zelfstandig werkend Kok bij VONCK

VONCK
Een vonk, een vlam, vuur…
Lokaal, vers, puur…
Vonck verrast je en laat je thuis voelen.
Met zo veel mogelijk mooie en lekkere lokale producten terug naar de bron.


Pure groenten, lekker vlees en verse vis.
In een geweldige sfeer is alles te zien, ruiken en proeven.

Worden de lekkerste gerechten op de houtskoolgrill bereid of kies je zelf je charcuterie, kazen of oesters voor bij de borrel.

Of je nu liever groenten eet of een echte carnivoor bent, bij Vonck hebben we wat jij wilt, een beleving voor alle zintuigen.

 

VONCK

Vonck is hét nieuwe restaurant in Ommen! Vonck is gevestigd in Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met 37 comfortabele hotelkamers, sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand.

Bij Vonck gaan we terug naar de oorsprong, pure ingrediënten in zijn waarde laten. Hele technische delen van een rund dry agen, een spitskool in zijn geheel garen op de barbecue of het poffen van een knolselderij en het zelf roken van zalm en paling, het gebeurt er allemaal.

 

Voor ons restaurant Vonck zoeken we een fulltime Zelfstandig Werkend Kok

Hoe ziet een dag van onze Zelfstandig Werkend Kok eruit

Aan het einde van de ochtend begeef je je richting het hotel. Aangekomen in het hotel controleer je zo nodig het ingevulde HACCP boek van gisteren en inspecteer je de levering die net binnen is gekomen. Het belooft een drukke dag te worden en je collega's komen net binnen. Samen drink je een kop koffie en neemt de dag even door. Een beetje humor is jou niet vreemd en in een ontspannen en geconcentreerde sfeer wordt er begonnen aan de mis en place. Voor lunchbonnen tussendoor draai je je hand niet om en als jullie tussendoor het borrelplankrecord nog even weten te breken is het high-fives voor iedereen. Samen eten is belangrijk hoewel jullie de printer niet uit het oog verliezen. En dan wordt het tijd dat je achter de kachel kruipt en laat zien uit wat voor hout je gesneden bent. Na een volle bak te hebben gedraaid en je samen met je team de keuken schoonmaakt hebt is een biertje met z'n allen meer dan verdiend! Proost!

Waar is onze Zelfstandig Werkend Kok verantwoordelijk voor?

Samen met je collega's regel je alles en zorg je dat het gebeurt. Je denkt mee over de inhoud van de menu's, maakt en bewaakt de mis en place, kookt en maakt borden op op het hoogste niveau. Kortom, het is jullie winkel en zo voelt het ook.

Wie ben jij?

Jij bent die gedreven professional met een passie voor eten (en drinken mag natuurlijk ook). Jij weet wat er te krijgen is en waar het te krijgen is. Je weet alles van de klassieke keuken maar experimenteert graag en durft op z’n tijd een uitstapje te maken. Je laat je creaties graag aan andere proeven en gaat met je team altijd voor perfectie. Je hebt een meer dan gezonde dosis humor en weet je collega's tot ongekende hoogte te brengen. Je hebt zin om samen met ons aan een groeiende organisatie te werken en vindt het gaaf om met nieuwe concepten bezig te zijn.
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok met minimaal 3 jaar ervaring in dezelfde functie.

Wat moet je kennen en kunnen?

Je moet boven alles een gepassioneerde, humoristische vakidioot zijn met doorzettingsvermogen. Een afgeronde opleiding gespecialiseerd kok of meer is een pré maar daar hoef jij je niet door te laten weerhouden. Het gaat erom dat jij ons kunt overtuigen en als je ook nog je eigen keukenbrigade meeneemt dan heb je al helemaal een dikke streep voor.

Wat ga je verdienen?

Wat je gaat verdienen als Zelfstandig Werkend Kok hangt af van je leeftijd en ervaring. Deze functie is ingeschaald in schaal 5 volgens de Horeca CAO loontabel en start daarmee op €2298 en eindigt op €2858 bruto per maand op basis van 38 uur per week.

Wat mag je van ons verwachten?

Een toffe job in het nieuwste restaurant van Ommen! Je komt in een gezellig team en krijgt veel vrijheid om met je creativiteit en collega's aan de slag te gaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid maar wordt daarin ook goed ondersteund. Naast een superleuke baan en goed salaris hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Laat ons weten waarom wij op zoek zijn naar jou! Stuur je CV en korte motivatie naar boudewijn@hoteldezon.nl en dan nemen we contact met je op.