Ontbijtmedewerker


 
Voor ons restaurant van Hotel Paping zoeken wij per direct een  
ontbijtmedewerker (24-32 uur per week) 
 
Hoe ziet je dag als ontbijtmedewerker eruit? 
Als ontbijtmedewerker ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zo veel uit op welk moment van de dag je werkt maar in de ochtend ben jij toch wel op je best! Je begint s morgens met het klaarzetten van het ontbijt.  
Broodjes, croissants, eieren, spek en vele lekkernijen staan bij ons op het buffet. Vanaf 7.00 uur druppelen de gasten binnen, maar bij een beurs kun je zomaar 20 man tegelijk krijgen. Je zorgt de hele ochtend dat alles bijgevuld blijft en na het ontbijt wordt alles weer opgeruimd. Ook gasten die in de lounge, op het terras en in de sauna iets willen eten of drinken bedien je ondertussen.  
Samen met je team bezorg je onze gasten een fantastische ervaring en aan het einde van je (werk)dag kijken zowel de gasten, je collega's als jijzelf met een fijn gevoel terug op de dag. 
 
Waar is de ontbijtmedewerker verantwoordelijk voor? 
Jij bent het gezicht, de ogen, de oren, de neus, en het gevoel van het bedrijf. In je rol ben jij de cruciale schakel tussen alle mooie dingen die we bedenken en de gast die daar van komt genieten. Samen met je team is het jouw verantwoordelijkheid dat je gasten de ultieme beleving ervaren. In de tijd dat je bij ons werkt krijg je alle gelegenheid om aan je kennis werken is er niets leuker dan je opgedane kennis te delen met je gasten en collega's. 
 
Wie ben jij? 
Jij bent jezelf en hebt er zin in. Je houdt van een uitdaging en vindt het geweldig om in een team te werken. Jij bent pas blij als anderen dat ook zijn. Je houdt van gezelligheid en je weet wat plezier maken is! 
 
Wat ga je verdienen? 
Dat hangt onder andere af van je leeftijd en ervaring die je meeneemt, maar kom maar eens op gesprek dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
 
Wat mag je van ons verwachten?  
Een super leuke job! En of je bij ons je carrière wilt beginnen, uitbouwen of je vindt het gewoon gaaf om op een toffe plek je geld te verdienen, we begrijpen dat er voor iedereen een andere motivatie is maar zolang jij er zin in hebt kunnen we het vast met elkaar vinden. Daarnaast werk je in een gepassioneerd, sociaal en dynamisch team en is er ruimte voor iedereen. Regelmatig organiseren we (als het weer kan) leuke evenementen voor alle collega's en kun je genieten van diverse kortingen bij alle bedrijven zoals bijvoorbeeld 50% korting op eten en drinken. Heb je het idee om een carrière in de horeca te starten dan zit je bij ons ook goed! Door de vele bedrijven en outlets is er altijd ruimte om te leren en zijn er ruime mogelijkheden om op termijn door te groeien. 
 
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Je kunt contact opnemen met Mario Schollen, hotelmanager Hotel Paping via telefoonnummer 0529 451 945 of solliciteer direct!