Beste Prijsgarantie
 — 

Sous-Chef


Hoe ziet een dag van onze Sous Chef eruit?

Kom maar op met de dag! Je hebt vannacht lang nagedacht over de perfecte saus en die ga je vandaag proberen. Nog voordat de Chef er is ben jij al aanwezig en zorgt ervoor dat iedereen lekker in een opgeruimde keuken kan beginnen. Zodra het team aanwezig is bespreek je eerst de dag met elkaar. Daarna is het tijd voor mise en place. Naast je eigen partie help je ook je collega's verder als ze met vragen zitten, zorgt dat het gebeurt en dat alles strak staat als je gaat eten. In de voorbereiding voor het diner spar je nog even met de Chef over je nieuwe saus en gerechten voor de nieuwe kaart. Na het diner maak je snel alles schoon en vul je de lijsten. Tijd voor een welverdiend biertje! Proost!

Wie vindt het leuk als je aan tafel schuift?
Je Chef maar natuurlijk ook de Chef's en Sous Chef's van de andere locaties.

Wie nodig jij als Sous Chef uit aan tafel?
Zelfstandig werkend koks en leerlingen.

Waar is onze Sous Chef verantwoordelijk voor?
Als Sous Chef kook je op de eerste plaats de sterren van de hemel en ben je natuurlijk medeverantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je helpt mee de menu's te bedenken en maken, motiveert je collega's en helpt mee voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll te zorgen. Daarnaast heb je een kort lijntje met je collega's van de andere vestigingen om elkaar daar waar nodig te ondersteunen en je creativiteit met elkaar te delen.

Wie ben jij?
Jij bent die gedreven professional met een passie voor eten (en drinken mag natuurlijk ook). Jij weet wat er te krijgen is en waar het te krijgen is. Je weet alles van de klassieke keuken maar experimenteert graag en durft op z’n tijd een uitstapje te maken. Je laat je creaties graag aan andere proeven en gaat met je team altijd voor perfectie. Je hebt een meer dan gezonde dosis humor en weet je collega's tot ongekende hoogte te brengen. Je hebt zin om samen met ons aan een groeiende organisatie te werken en vindt het gaaf om met nieuwe concepten bezig te zijn.

Wat moet je kennen en kunnen?
Je moet boven alles een gepassioneerde, humoristische vakidioot zijn met doorzettingsvermogen. Een afgeronde opleiding gespecialiseerd kok of meer is een pré maar daar hoef jij je niet door te laten weerhouden. Het gaat erom dat jij ons kunt overtuigen en als je ook nog je eigen Chef en keukenbrigade meeneemt dan heb je al helemaal een dikke streep voor.

Wat ga je verdienen?
Wat je gaat verdienen is in jouw geval lastig te bepalen omdat het van veel factoren afhangt. Maar probeer ons maar eens uit en we komen er samen vast wel uit.

Wat mag je van ons verwachten?
Een toffe job in een team met veel vrijheid om met je creativiteit en collega's aan de slag te gaan. Je hebt veel verantwoordelijkheid maar wordt daarin ook goed ondersteund. Naast een super leuke baan en goed salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature?
Laat ons weten waarom wij op zoek zijn naar jou! Je sollicitatie of vragen kun je richten aan Luc Sietsma.