F&B Supervisor


Voor onze bedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en Golfbaan de Hooge Graven zoeken wij meerdere F&B Supervisors. Als F&B Supervisor ben jij een echte horecaliefhebber, een vakidioot en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Jij bent een echte gastvrouw of -heer pur sang! Vanuit een aanstekelijk enthousiasme motiveer jij jouw team. Helemaal in je element ben jij als je samen met je team op de vloer aan het werk bent, de juiste mensen op de juiste plek hebt staan en het best uit hen naar boven haalt. Het geeft jou een kick als je ziet dat alles op rolletjes loopt, je team plezier heeft in het werk dat zij doen en alle gasten lekker genieten.

Als F&B Supervisor doe je dit samen met de managers van de verschillende locaties. Welke locatie het best bij jou past? Dat ontdekken wij samen in een persoonlijk gesprek met jou!

Bij Hotel de Zon ondersteun je de restaurantmanager als F&B Supervisor en werk je het ene moment op ons hippe ‘SunBeach’ loungeterras met stadsstrand en sloepen voor de verhuur. Het volgende moment geef je sturing aan de restaurantbrigade waar gasten genieten van gerechten uit onze verfijnde keuken.

Werk je als Supervisor op Landgoed het Laer, dan ondersteun je Manon in de organisatie en uitvoer van bruiloften, partijen en andere evenementen die hier worden gehouden. Deze lopen uiteen van zakelijke vergaderingen en trainingen tot extravagante verjaardagen tot diep in de nacht. Daarnaast ondersteun Manon op drukke dagen in de aansturing van het restaurant op de golfbaan.

Ga je bij Paping Hotel & Spa werken als Supervisor, dan ben jij de rechterhand van Babette en ondersteun jij haar in het aansturen van het sauna-restaurant en hotel-restaurant waar pure en herkenbare gerechten worden bereid.

Jij ziet het als een leuke afwisseling en verrijking van je functie dat je ook bij deze bedrijven zal worden ingezet. Onze missie is om het meest complete en fijnste horecabedrijf uit het Vechtdal te zijn voor gasten en collega's.

Samen met de managers ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van de verschillende concepten en het implementeren van trends en ontwikkelingen hierin. Als F&B Supervisor ben je gastvrij, enthousiast, commercieel, flexibel, daag je jezelf en je team uit en streef je altijd naar het best mogelijke resultaat.

In onze bedrijven werken we met mooie producten uit het Vechtdal, weten we wat genieten is, hebben we respect voor onze collega’s, vinden we een fijne en leuke werkomgeving belangrijk, is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doen we niets liever dan samen onvergetelijke momenten creëren voor onze gasten en onszelf!

 

Wat bieden wij:

  • fulltime functie o.b.v. 38 uur per week
  • interne en externe trainingsmogelijkheden
  • diverse kortingen binnen al onze bedrijven
  • producten kopen voor leverancierstarieven
  • friends & family korting op overnachtingen
  • geweldige personeelsevenementen
     

Heb je interesse, of vragen over deze functie?
Bel of mail naar Mario op 0529 455 550 of mario@hotelpaping.nl