Vier de Kerst met onze sprankelende arrangementen

 

Christmas Weekend in Ommen

Een schemerige en koude december namiddag. De straten zijn versierd met kerstverlichting. In de huizen onderweg naar je bestemming zie je de mooiste kerstbomen staan. Heel voorzichtig begint het met sneeuwen, het lijkt bijna een sprookje! In de verte schittert het logo op de gevel van Paping Hotel & Spa: je bent er bijna. Je draait de parkeerplaats op, vindt een plekje en helpt met het uitladen van de bagage. Snel naar binnen, het begint namelijk harder te sneeuwen. Je stapt de lobby binnen en je wordt direct ondergedompeld in een zee van sprankelende lichtjes en prachtige kerstversieringen. Een warm ontvangst staat klaar met een verrukkelijk hapje en drankje. Op je kamer wacht een kleine verrassing en kun je je omkleden in je feestelijke outfit voor het heerlijke kerstdiner.

 

De komende dagen zijn gevuld met een scala aan activiteiten en worden jouw smaakpapillen culinair verrast: dit wordt een Kerst om nooit te vergeten!

 

Wij bieden verschillende meerdaagse Kerstarrangementen aan:

  • een 2-daags Christmasday Getaway-arrangement
  • een 3-daags Christmas Winter Wonderland-arrangement of
  • een 4-daags Happy Holidays Special-arrangement

Wij nemen bij aankomst het weekend met je door. Wat kun je verwachten, welke activiteiten worden georganiseerd en wat wil jij graag doen in de omgeving. Samen zorgen wij voor een onbezorgde Kerst. 

 

De arrangementen bevatten allen:

  •   Ontvangst met een hapje en drankje
  •   Uitgebreid Kerstontbijt
  •   Feestelijk 4-gangen shared diner op 1e Kerstdag
  •   Tijdens het gehele arrangement toegang tot ons wellnesslandschap incl.          sauna & zwembad
  •   In de sauna een welkom met een verfrissende Flow-cocktail
  •   Diverse activiteiten
  •   Gratis WiFi en parkeren

 

De volledige inhoud per Kerstarrangement vind je hieronder:


               2-daags Kerstarrangement  

               3-daags Kerstarrangement

               4-daags Kerstarrangement

 

Feestelijk Kerstontbijt
Elke Kerstochtend kun je gebruik maken van het uitgebreide ontbijt. Je hebt de keuze uit diverse broodjes, hartig en zoet beleg en diverse dranken. Geserveerd in Kerstsferen. Wat dit zal zijn, blijft nog een verrassing.

 

Culinair 4-gangen shared diner op Kerstavond
Dat wordt genieten! Kerstavond maken onze koks de heerlijkste gerechten voor je klaar. Uiteraard zorgen ze voor een goede balans en grootte van de gerechten. Je smaakpapillen worden aangenaam verrast.

 

Wellnesslandschap
Wij beschikken over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, Arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, binnenzwembad, saunatuin met vijver, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een smakelijke lunch.

Dus wanneer je toe bent aan ontspannen moment tijdens de feestdagen, kom je hier helemaal tot rust en kun je opladen voor het nieuwe jaar. Op 26 en 27 december is er een mogelijkheid om een heerlijke, ontspannende behandeling bij te boeken in ons beautycentrum en vetrek als herboren na een fijne Kerst. Neem voor de mogelijkheden voor een behandeling contact met ons op via 0529 - 451 945.

 

Happy Holidays!