Wellness aanbieding
Paping Hotel & Spa - Restaurant Vonck

Wellness aanbieding

Kom heerlijk ontspannen! Al onze hotelkamers zijn inclusief wellness.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie
 — 

Medewerker Housekeeping

 

Ieder hotel heeft het en iedere hotelgast merkt het. De afdeling housekeeping in een hotel draagt er zorg voor dat de ontvangstruimte en hotelkamers dag in dag uit schoon en fris zijn. Als medewerker housekeeping begint jouw hart sneller te kloppen van frisgewassen beddengoed en schone ruimten! 

Als medewerker Housekeeping sluit je aan bij een gastvrij, hardwerkend team met een positieve en praktische benadering. Je zult een glimlach op het gezicht van elke gast toveren zodra ze hun hotelkamer betreden, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan hun tevredenheid en daarmee aan de kwaliteit waar we voor staan.  
 
Heb je ervaring in de functie van medewerker housekeeping of heb je in een vergelijkbare functie ervaring opgedaan? Beschik je over het vermogen om zowel alleen als in een team te werken? Ben je toegewijd aan het leveren van een hoge klantenservice en heb je oog voor detail? Kunnen we op jou rekenen? Dan zijn we op zoek naar jou!  

Bij Hotel Hof van Gelre hebben we een intern team housekeeping. Voor Hotel De Zon en Paping Hotel & Spa hebben we de housekeeping uitbesteed aan EW Facility Services. Maar ook hiervoor zoeken we nieuwe collega's! 
 
We bieden een parttime functie waarbij de uren in overleg zijn. Kom je bij ons in dienst (Hof van Gelre) dan kom je in aanmerking voor aantrekkelijke personeelskortingen bij onze bedrijven! Sluit je je aan bij EW Facility Services dan gelden de (secundaire) arbeidsvoorwaarden van hen.  

Wil jij deel uitmaken van ons team, laat je gegevens achter bij Mirjam via hr@hoteldezon.nl zodat wij contact op kunnen nemen, tot snel!