Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen

Parttime Medewerker Bediening

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven. De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt. 

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht.  35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub. 

Paping Hotel & Spa, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras. 

Landgoed het Laer, een eeuwenoud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer. 

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van Oost-Nederland ook veel green-fee spelers. 

Wij zijn een hospitality groep met vooruitstrevende ondernemingsgeest die iconische ontmoetings-, verblijfs- en belevingsplekken (her-)ontwikkelt, bezit en exploiteert, ieder uniek in design en karakter maar opererend vanuit dezelfde uitgesproken moderne gastvrijheid en met bijzondere aandacht voor gastronomie, natuur en welzijn – verrassende ervaringen op zichzelf, onvergetelijk in combinatie. 


Voor onze bedrijven zijn we op zoek naar enthousiaste collega's die zich willen inzetten als:

Medewerker bediening


Hoe ziet je dag eruit?
Als medewerker bediening FT/PT ben jij helemaal in je element als het gaat om het verwennen van een gast! Het maakt je niet zoveel uit op welk moment van de dag je werkt maar zoals dat voor iedereen geldt is de één meer een ochtendmens en straalt de ander weer meer in de avond. Waar jij je ook het beste bij voelt, je begint je dag altijd met een lach en hebt zin in wat er op je pad komt! Bij aankomst help je je collega's mee om de verschillende outlets tip top in orde te krijgen voor de gasten die komen gaan. Samen met je team bezorg je onze gasten een fantastische ervaring en aan het einde van je (werk)dag kijken zowel de gasten, je collega's als jijzelf met een fijn gevoel terug op de dag. 


Waar ben je verantwoordelijk voor?
Jij bent het gezicht, de ogen, de oren, de neus, en het gevoel van het bedrijf. In je rol ben jij de cruciale schakel tussen alle mooie dingen die we bedenken en de gast die daarvan komt genieten. Samen met je team is het jouw verantwoordelijkheid dat je gasten de ultieme beleving ervaren. In de tijd dat je bij ons werkt krijg je alle gelegenheid om aan je kennis te werken is er niets leuker dan je opgedane kennis te delen met je gasten en collega's. 


Wie ben jij? 
Jij bent jezelf en hebt er zin in. Je houdt van een uitdaging en vindt het geweldig om in een team te werken. Jij bent pas blij als anderen dat ook zijn. Je houdt van gezelligheid en je weet wat plezier maken is! 


Wat moet je kennen en kunnen? 
Bij voorkeur heb je een passie voor gastvrijheid, eten en drinken. Ook als je dat voor jezelf nog niet helemaal op een rijtje hebt maar er wel heel veel zin in hebt kun je bij ons aan de slag. We werken met een groot team van professionals waarvan je in no-time de fijne kneepjes van het vak bijgeleerd krijgt.


Wat ga je verdienen? 
Dat hangt onder andere af van je leeftijd en ervaring die je meeneemt, maar kom maar eens op gesprek dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 


Wat mag je verder van ons verwachten? 
Een super leuke job! En of je bij ons je carrière wilt beginnen, uitbouwen of je vindt het gewoon gaaf om op een toffe plek je geld te verdienen, we begrijpen dat er voor iedereen een andere motivatie is maar zolang jij er zin in hebt kunnen we het vast met elkaar vinden. Daarnaast werk je in een gepassioneerd, sociaal en dynamisch team en is er ruimte voor iedereen. Je werkt op oproepbasis dus dat is wanneer het jou past! 

 
Regelmatig organiseren we (als het weer kan) leuke evenementen voor alle collega's en kun je genieten van diverse kortingen bij alle bedrijven zoals bijvoorbeeld 50% korting op eten en drinken. Heb je het idee om een carrière in de horeca te starten dan zit je bij ons ook goed! Door de vele bedrijven en outlets is er altijd ruimte om te leren en zijn er ruime mogelijkheden om op termijn door te groeien. 


Heb je interesse, of vragen over deze functie?
Bel of mail naar Floris op 0529 455 550 of floris@hoteldezon.nl