Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Ontmoetingen

 

Ben je op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst, training of evenement in de driehoek Zwolle, Hoogeveen en Almelo? En wil je met jouw gasten in het hotel lunchen of dineren?

Bij Paping Hotel & Spa wordt jouw conferentie, vergadering of evenement tot in de puntjes geregeld. Laat de randstad even achter je en kom naar het Vechtdal in Overijssel. Het hotel ligt tegenover een NS station!

 

 

Vergaderlocatie


Paping Hotel & Spa heeft twee zalen: De Lounge (40 m2) en De Patio (113 m2).

De Lounge heeft een oppervlakte van 40 m2. Dit is een ruimte met veel daglicht vanuit drie zijdes. De lounge is gevestigd aan de voorkant van het hotel. Uitermate geschikt voor kleine gezelschappen en privé diners.

De Patio heeft een oppervlakte van 113 m2. Deze zaal is gelijkvloers en geeft uitkijk op een binnenplaats. Vanuit de patiozijde komt er daglicht naar binnen. In deze ruimte kun je in alle rust jouw zakelijke bijeenkomst houden.

De ruimtes zijn allemaal voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis internet.

 

 

Landgoed Het Laer


Op loopafstand (500m) van Paping Hotel & Spa is nog een andere locatie die je kunt reserveren: Landgoed Het Laer.

Landgoed Het Laer is een geweldige plek om jouw huwelijk te laten plaats vinden of een ander fantastisch feest te organiseren. Je kunt jouw ontmoeting in Het Laer organiseren of je kunt het buiten in de geweldige tuin laten plaatsvinden.

Zalen: van Pallantzaal (100m2), van Laerzaal (65m2), van Doornik (25m2), Heerenkamer (25m2), Souterrain (75m2) en Pagodebordes (110m2).

Afhankelijk van de invulling van de dag is Landgoed het Laer te reserveren vanaf 12 tot maximaal 200 personen.