Wellness aanbieding
Paping Hotel & Spa - Restaurant Vonck

Wellness aanbieding

Kom heerlijk ontspannen! Al onze hotelkamers zijn inclusief wellness.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Paping-1709-0126.jpg
vergaderzaal_dezon.jpg
Beste Prijsgarantie
 — 

Zakelijke ontmoetingen in Ommen

Ben je op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst, training of evenement in de driehoek Zwolle, Hoogeveen en Almelo? Bij Paping Hotel & Spa wordt jouw conferentie, vergadering of evenement tot in de puntjes geregeld. Ons spa hotel ligt tegenover het NS station. 

Vergaderzaal in Ommen

Paping Hotel & Spa heeft twee (vergader)zalen voorzien van alle mogelijkheden. De Lounge heeft een oppervlakte van 40 m2. Dit is een ruimte met veel daglicht vanuit drie zijdes. De lounge is gevestigd aan de voorkant van het spa hotel. Uitermate geschikt voor kleine gezelschappen en privé diners. 

De Patio heeft een oppervlakte van 113 m2. Deze zaal is gelijkvloers en geeft uitkijk op een binnenplaats. Vanuit de patiozijde komt er daglicht naar binnen. In deze ruimte kun je in alle rust jouw zakelijke bijeenkomst houden. 

De ruimtes zijn beide voorzien van moderne presentatiemiddelen en gratis internet. Uiteraard kun je naast een ruimte ook een ontspannen wellness overnachting (incl. sauna's en zwembad) reserveren voor jouw gasten.  

Maak je ontmoeting nog specialer op Landgoed Het Laer

Op loopafstand (500m) van Paping Hotel & Spa ligt Landgoed het Laer. Landgoed het Laer is een geweldige plek om jouw bijeenkomst, training of evenement te houden.  

Het Landgoed beschikt over diverse zalen: van Pallantzaal (100m2), van Laerzaal (65m2), van Doornik (25m2), Heerenkamer (25m2), Souterrain (75m2) en Pagodebordes (110m2). 

Afhankelijk van de invulling van de dag is Landgoed het Laer te reserveren vanaf 12 tot maximaal 200 personen.