Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen

Medewerker Bediening


Kom werken als medewerker bediening bij Hotel de Zon in Ommen!

Als medewerker bediening bij Hotel de Zon ben je een horecaliefhebber, een vakidioot en weet jij wat genieten is. In je vrije tijd doe je tenslotte niets liever dan zelf lekker genieten van al het moois dat dit vak te bieden heeft! Vanuit deze passie en jouw ervaring als medewerker bediening leg jij onze gasten in de watten. Jij voelt haarfijn aan wat gasten lekker vinden en hoe jij hen kan laten genieten. Jij ziet het als persoonlijke missie iedere keer die ene suggestie te bieden die alle verwachtingen overtreft, waardoor gasten een fantastisch verblijf hebben en waarvoor zij bij ons terug willen blijven komen!

Naast Hotel de Zon, horen Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en het restaurant van Golfclub Hooge Graven bij onze groep. Jij ziet het als een leuke afwisseling en verrijking van je functie dat je ook bij deze bedrijven zal worden ingezet als medewerker bediening. Onze missie is om het meest complete en fijnste horecabedrijf uit het Vechtdal te zijn voor gasten en collega's.

In onze bedrijven werken we met mooie producten uit het Vechtdal, weten we wat genieten is, hebben we respect voor onze collega’s, vinden we een fijne en leuke werkomgeving belangrijk, is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doen we niets liever dan samen onvergetelijke momenten creëren voor onze gasten en onszelf!

 Wat bieden wij:

  • fulltime functie o.b.v. 38 uur per week
  • interne en externe trainingsmogelijkheden
  • diverse kortingen binnen al onze bedrijven
  • producten kopen voor leverancierstarieven
  • friends & family korting op overnachtingen
  • geweldige personeelsevenementen
     

Heb je interesse, of vragen over deze functie?
Bel of mail naar Floris op 0529 455 550 of floris@hoteldezon.nl