Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Kerstmis Paping Hotel & Spa Kerstarrangementen


Christmas weekend in Ommen

Wanneer je Paping Hotel & Spa binnen loopt word je betoverd door de vele lichtjes en prachtige versiering. Wij ontvangen jou hartelijk met een hapje en drankje. Op de kamer wacht een kleine verrassingen kun je jouw feestelijke kleding aantrekken voor het heerlijke kerstdiner. De komende dagen staan tal van activiteiten op de planning en worden jouw smaakpapillen culinair verrast.

Wij bieden een kerstarrangement voor 2 of 3 nachten, van 24 t/m 26 of 27 december 2021.

Het arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met lekkers
  • 2x of 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x of 3x feestelijk 5-gangendiner
  • Wellnesslandschap incl. sauna & zwembad
  • Diverse activiteiten

Ontvangst met wat lekkers en diverse activiteiten
Wij nemen bij aankomst het weekend met je door. Wat kun je verwachten, welke activiteiten worden georganiseerd en wat wil jij graag doen in de omgeving. Samen zorgen wij voor een onbezorgde kerst.

Uitgebreid ontbijtbuffet
Elke (kerst)ochtend kun je gebruik  maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Je hebt de keuze uit diverse broodjes, hartig en zoet beleg en diverse dranken. Uiteraard proberen wij het ontbijt een kersttintje te geven. Wat dit is, blijft voor nu een verrassing.

Feestelijk 5-gangendiner
Dat wordt genieten! Elke avond maken onze koks de heerlijkste gerechten voor je klaar. Uiteraard zorgen ze voor een goede balans en grootte van de gerechten. Je smaakpapillen worden aangenaam verrast.

Wellnesslandschap
Wij beschikken over een uitgebreid sauna- en beautycentrum. Als we zeggen uitgebreid dan bedoelen we ook uitgebreid. Wat te denken van een royale binnensauna met kleurentherapie, Turks stoombad met geur- en kleurentherapie, infrarood cabine, gekoeld dompelbad, royale Finse buitensauna, arctic lavendelsauna, whirlpool met kleurentherapie, gevitaliseerd zoutwater binnenzwembad, relaxruimte en een saunarestaurant voor een kop koffie of een lichte maaltijd tussendoor of een gezond diner? En dan hebben we de bijzondere saunatuin met vijver gelegen achter het hotel nog niet eens genoemd. Dus wanneer je toe bent aan rust en ontspanning, zit er vast iets voor je bij.

Beleef een kerstmis om nooit te vergeten voor €249,- of €375,- per persoon. Mocht je vragen hebben of willen reserveren dat kan via info@hotelpaping.nl of bel naar 0529 451 945.

Sfeerimpressie