Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen

Fulltime Culinaire Alleskunner


In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven. De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt.

Hotel de Zon, een 'landmark’ aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Paping Hotel & Spa, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Landgoed het Laer, een eeuwenoud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer.

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van Oost-Nederland ook veel green-fee spelers.

 

Voor de keuken bij Golfbaan Hooge Graven zoeken wij per direct een

Fulltime culinaire alleskunner

 

Hoe ziet je dag eruit?
Als je wakker wordt kijk je direct uit het raam en maakt een inschatting van het weer. Samen met je humeur is dit één van de belangrijkste factoren van je dag. Als zelfstandige keukenkiller ben jij, samen met je collega's voor de schermen, verantwoordelijk voor het restaurant van golfbaan de Hooge Graven. Mis en place, lunch, borrel, diner, menusuggesties en alle voorkomende keukenwerkzaamheden behoren tot je dagelijkse agenda. Hollen of stilstaan, koffie drinken of je collega even uit de brand helpen en koffie serveren? Het maakt jou allemaal niet uit en als de zon onder gaat en de laatste gast van het terras is, proost je samen met je collega's op het leven.


Waar ben je verantwoordelijk voor?
Is dat een vraag? Samen met je collega's regel je alles en zorg je dat het gebeurt. Je denkt mee over de inhoud van de menu's, maakt en bewaakt de mis en place, kookt en maakt borden op het hoogste niveau. Als het nodig is draai jij je hand er niet voor om je collega's in de bediening uit de brand te helpen. Kortom, het is jullie winkel en zo voelt het ook.


Wie ben jij?
Jij bent die goedlachse topper waar iedereen op kan en wil bouwen. Bent in je element met asperges van Ernie van der Kolk of Vechtdalrund maar begrijpt dat na 18-holes de bitterballen noodzakelijk zijn.


Wat moet je kennen en kunnen?
Bij voorkeur heb je een afgeronde koks-opleiding en heb je je daar verder in gespecialiseerd. Leermeester is een pré. Je bent een flexibele team player maar kunt ook goed alleen en onder druk werken. En als je dan ook nog iets hebt met golf dan is dit voor jou de ideale job! Maar ook als je niets met de sport hebt is dat geen punt.


Wat mag je van ons verwachten?
Een uitdagende en zelfstandige fulltime baan als zelfstandig werkend kok met veel vrijheid. Naast een super leuke baan en prima salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in onze bedrijven.


Is je interesse gewekt?
Dan horen we graag van jou! Laat je gegevens achter bij Mirjam Postma via hr@hoteldezon.nl en we nemen contact met je op!