Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Beste Prijs Garantie
 — 

Restaurant Paping

Update: op het terras en in het Grand Café kun je genieten van koffie en thee met lekkernijen, of een heerlijke borrel met snacks. Lunch en diner serveren wij in Hotel de Zon. Het restaurant ligt op loopafstand van Paping Hotel & Spa. Hotel de Zon heeft een pittoreske ligging met terras en restaurant met uitzicht op de Vecht.

Proef Overijssel in het restaurant van het hotel

De chef-kok van restaurant Paping maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale producten. Kwalitatief hoogstaande ingrediënten en producten die geproduceerd zijn met respect voor omgeving en milieu. Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. Vaak smaakt het gewoon beter! Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Geniet van gerechten met Vechtdal Producten en help daarmee ook het gebied in stand te houden. Naast de grote dinerkaart heeft restaurant Paping ook een kleine kaart met lunchgerechten.

Kom volop genieten bij restaurant Paping. Of je nu alleen bent of met familie of vrienden wilt komen eten. Het is allemaal mogelijk bij restaurant Paping. Nieuwsgierig naar wat je dit jaar kunt verwachten bij restaurant Paping? Neem een kijkje bij onze menu's. We ontvangen je graag. Reserveren is echter wel aan te bevelen.

Een gerecht uit de eigen omgeving geeft een belangrijke meerwaarde. Vaak smaakt het gewoon beter! Er worden geen onnodige kilometers gemaakt en het prachtige landschap wordt gebruikt en benut. Naast de a la carte kaart heeft restaurant Paping ook een kleine kaart met lunchgerechten, gebak en borrelhapjes.

 

Openingstijden  
   Restaurant Paping
Weekdagen    07:00 - 22:00 uur
Weekend    08:00 - 23:00 uur

 

 

Menu Restaurant Paping

De keuken van Restaurant Paping kenmerkt zich door zoveel mogelijk gebruik te maken van streekproducten. De keuken is gebaseerd op de Franse keuken met Oosterse accenten.

In het restaurant in de sauna wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gezonde ingrediënten. Voor zowel lunch, diner als lekker tussendoor is het restaurant de gehele dag geopend.

Bekijk onze menukaart

  

Maak kennis met onze keuken

"We werken graag met lokale producten uit het Vechtdal, vooral met groenten van Eef Stel, dat geeft onze gerechten een bijzondere smaak en beleving. We krijgen erg veel energie van het werken met mooie verse seizoensproducten, dat is onze grote passie!"

 

Keukenbrigade Paping Hotel & Spa