Paping Hotel & Spa
Paping Hotel & Spa

Paping Hotel & Spa

Alle gasten krijgen korting op de toegangstickets voor de spa!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
jonne-laagland-winder-kbhhslodw5e-unsplash
Beste Prijs Garantie
 — 

Erop Uit

Paping Hotel & Spa ligt 600 meter gelegen van het charmante centrum van Ommen waarbij je neer strijkt in een verrassend stukje van Overijssel – Het Vechtdal. Door groen omlijst en badend in historie, staat Paping Hotel & Spa middenin het hart van deze natuurrijke, bijna on-Nederlandse streek.

De ideale uitvalsbasis voor een veelzijdig weekend weg. Verken de omgeving per sloep, pak de fiets langs pittoreske dorpen zoals Vilsteren en Dalfsen, landgoederen en kastelen of maak een lekker ‘ommetje’ door de bossen en heide. Paping Hotel & Spa ligt aan het treinstation waardoor ook de Hanzesteden Kampen, Zwolle en Dalfsen makkelijk te bereiken zijn en deze steden zijn het bezoeken meer dan waard.

1. Uitkijktoren De Stokte bij Dalfsen


Een kleine klim op de 20 meter hoge toren wordt beloond met een overweldigend uitzicht over de mooie Vecht en omringende natuur. De nabijgelegen Theetuin is een lekkere meepakker voor de kleine pitstop.

2. Kasteel Eerde vlakbij Ommen - 
Categorie binnenkijker

Niet alleen van de buitenkant al imposant, omringd door statige lanen en een prachtige kasteeltuin met bloemenmozaïek en boomgaard, ook binnen voel je de grandeur van weleer. De echte pronkstukken zijn de zwevende trap in de hal - de enige in Nederland -, de indrukwekkende handgemaakte wandtapijten en de marmeren vloeren.

3. Kaasboerderij en Schilderijenhuis Heileuver in Ommen


Koeien, kaas en... kunst. Op het eerste gezicht misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar o zo leuk én lekker! Leer al proevend alles over de bekende Heileuver boerenkaas en de wijze waarop het streekproduct wordt gemaakt om daarna kunst te snuiven met een bezoek aan het aangrenzende Schilderijenhuis.


4. Pieterpad - Etappes Hardenberg-Ommen-Hellendoorn

Pieterpad bewandelaars zijn ook bij Paping Hotel & Spa aan het juiste adres. De routes van de etappes Hardenberg-Ommen-Hellendoorn lopen direct langs ons hotel.

Maak een stop bij ons hotel voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of diner. Wil je meer ontspanning na een actieve dag? Boek dan een overnachting en maak gebruik van ons uitgebreide sauna- en beautycentrum met o.a. een binnenzwembad, een hot whirlpool en Finse buitensauna.


Meer informatie over Het Pieterpad