Wellness aanbieding
Paping Hotel & Spa

Wellness aanbieding

Kom heerlijk ontspannen! Al onze hotelkamers zijn inclusief wellness.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Géén reserveringskosten
Speciale arrangementen
Beste Prijsgarantie
 — 

Chef-Kok

In Ommen, het bruisende hart van het Vechtdal, liggen de prachtige horecabedrijven Hotel de Zon, Paping Hotel & Spa, Landgoed het Laer en golfrestaurant Hooge Graven.

De diversiteit aan bedrijven maakt dat er voor iedereen wat te doen is en geen dag hetzelfde wordt.

Hotel de Zon, een 'landmark' aan de oever van de Vecht. 35 luxe hotelkamers, restaurant op topniveau, heerlijk terras en hippe beachclub.

Paping Hotel & Spa, het gemoedelijke hotel met sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand. Met 37 comfortabele hotelkamers, een grand café, puur en eerlijk restaurant en een fijn terras.

Landgoed het Laer, een eeuwenoud schitterend landgoed en perfecte locatie voor bruiloften, evenementen en nog veel meer.

Restaurant Hooge Graven, met misschien wel het mooiste terras van de regio is dit restaurant de thuisbasis van Golfbaan Hooge Graven. Naast de vele leden trekt één van de mooiste banen van Oost-Nederland ook veel green-fee spelers.

Wij zijn een hospitality groep met vooruitstrevende ondernemingsgeest die iconische ontmoetings-, verblijfs- en belevingsplekken (her-)ontwikkelt, bezit en exploiteert, ieder uniek in design en karakter maar opererend vanuit dezelfde uitgesproken moderne gastvrijheid en met bijzondere aandacht voor gastronomie, natuur en welzijn – verrassende ervaringen op zichzelf, onvergetelijk in combinatie.

Voor Paping Hotel & Spa zoeken we een

Fulltime Chef kok/Chef de Cuisine


Hoe ziet een dag van onze chef kok eruit?

De dag mag wat jou betreft lekker vroeg beginnen. Aan het einde van de ochtend begeef je je richting het hotel. Onderweg stop je nog even bij Ernie van de Kolk voor de beste asperges en rood fruit en loop je nog even binnen bij bakkerij ten Brinke om je laatste met de bakker ontwikkelde broodkunstwerk op te halen. Aangekomen in het hotel controleer je zo nodig het ingevulde HACCP boek van gisteren en inspecteer je de levering die net binnen is gekomen. Het belooft een drukke dag te worden en je collega's komen net binnen. Samen drink je een kop koffie en neemt de dag even door. Een beetje humor is jou niet vreemd en in een ontspannen en geconcentreerde sfeer wordt er begonnen aan de mise en place. Voor lunchbonnen tussendoor draai je je hand niet om en als jullie het borrelplankrecord nog even weten te breken is het high-fives voor iedereen. Samen eten is belangrijk hoewel jullie de printer niet uit het oog verliezen. Terwijl je team zich voorbereid op het diner werk jij nog even aan je opzet voor de nieuwe kaart. En dan wordt het tijd dat je achter de kachel kruipt en laat zien uit wat voor hout je gesneden bent. Na een volle bak te hebben gedraaid en je team de keuken schoonmaakt check jij nog even de bestellingen, roosters en schoonmaaklijsten en na een mooie dag is een biertje met z'n allen meer dan verdiend! Proost!

Wie vindt het leuk als je aan tafel schuift?
Je leidinggevende F&B collega's zitten met smart op je te wachten. Zowel in het hotel zelf als ook in de andere bedrijven.

Wie nodig jij als chef kok uit aan tafel?
Je sous chef, zelfstandig werkend koks en leerlingen.

Waar is onze chef kok verantwoordelijk voor?
Als chef ben je natuurlijk verantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je bedenkt en maakt de menu's, stelt je team samen, motiveert je collega's, zorgt voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll. Daarnaast heb je een kort lijntje met je collega's van de andere vestigingen om elkaar daar waar nodig te ondersteunen en je creativiteit met elkaar te delen. Omdat de organisatie uit veel verschillende F&B-outlets bestaat hebben we ter ondersteuning op het administratieve vlak iemand die je helpt. Zij zorgt samen met de andere chef's en F&B-managers dat we werken met een gezonde inkoop, payroll en dat je alle tools krijgt om op HACCP gebied alles in orde te hebben.

Wie ben jij?
Jij bent die gedreven professional met een passie voor eten (en drinken mag natuurlijk ook). Jij weet wat er te krijgen is en waar het te krijgen is. Je weet alles van de klassieke keuken maar experimenteert graag en durft op z’n tijd een uitstapje te maken. Je laat je creaties graag aan andere proeven en gaat met je team altijd voor perfectie. Je hebt een meer dan gezonde dosis humor en weet je collega's tot ongekende hoogte te brengen. Je hebt zin om samen met ons aan een groeiende organisatie te werken en vindt het gaaf om met nieuwe concepten bezig te zijn.

Wat moet je kennen en kunnen?
Je moet boven alles een gepassioneerde, humoristische vakidioot zijn met doorzettingsvermogen. Een afgeronde opleiding gespecialiseerd kok of meer is een pré maar daar hoef jij je niet door te laten weerhouden. Het gaat erom dat jij ons kunt overtuigen en als je ook nog je eigen sous-chef en keukenbrigade meeneemt dan heb je al helemaal een dikke streep voor.

Wat ga je verdienen?
Wat je gaat verdienen is in jouw geval lastig te bepalen omdat het van veel factoren afhangt. Maar probeer ons maar eens uit en we komen er samen vast wel uit.

Wat mag je van ons verwachten?
Een toffe job in een team met veel vrijheid om met je creativiteit en collega's aan de slag te gaan. Je hebt veel verantwoordelijkheid maar wordt daarin ook goed ondersteund. Naast een super leuke baan en goed salaris hebben we leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature?
Laat ons weten waarom wij op zoek zijn naar jou! Je kunt je sollicitatie of vragen richten aan Luc Sietsma.