Beste Prijsgarantie
 — 

Chef-Kok

VONCK

Een vonk, een vlam, vuur…

Lokaal, vers, puur…

Vonck verrast je en laat je thuis voelen.

Met zo veel mogelijk mooie en lekkere lokale producten terug naar de bron.

Pure groenten, lekker vlees en verse vis.

In een geweldige sfeer is alles te zien, ruiken en proeven.

Worden de lekkerste gerechten op de houtskoolgrill bereid of kies je zelf je charcuterie, kazen of oesters voor bij de borrel.

Of je nu liever groenten eet of een echte carnivoor bent, bij Vonck hebben we wat jij wilt, een beleving voor alle zintuigen.

VONCK

Vonck is hét nieuwe restaurant in Ommen! Vonck is gevestigd in Hotel Paping, het gemoedelijke hotel met 37 comfortabele hotelkamers, sauna, zwembad, wellness en beautyafdeling. Hier gaan activiteit en ontspanning hand in hand.

Bij Vonck gaan we terug naar de oorsprong, pure ingrediënten in zijn waarde laten. Hele technische delen van een rund dry agen, een spitskool in zijn geheel garen op de barbecue of het poffen van een knolselderij en het zelf roken van zalm en paling, het gebeurt er allemaal.

Voor ons restaurant Vonck zoeken we een fulltime Chefkok

Hoe ziet een dag van onze Chefkok eruit

De dag mag wat jou betreft lekker vroeg beginnen. Aan het einde van de ochtend begeef je je richting het hotel. Onderweg stop je nog even bij Ernie van de Kolk voor de beste asperges en rood fruit en loop je nog even binnen bij bakkerij ten Brinke om je laatste met de bakker ontwikkelde broodkunstwerk op te halen. Aangekomen in het hotel controleer je zo nodig het ingevulde HACCP boek van gisteren en inspecteer je de levering die net binnen is gekomen. Het belooft een drukke dag te worden en je collega's komen net binnen. Samen drink je een kop koffie en neemt de dag even door. Een beetje humor is jou niet vreemd en in een ontspannen en geconcentreerde sfeer wordt er begonnen aan de mise en place. Voor lunchbonnen tussendoor draai je je hand niet om en als jullie tussendoor het borrelplankrecord nog even weten te breken is het high-fives voor iedereen. Samen eten is belangrijk hoewel jullie de printer niet uit het oog verliezen. Terwijl je team zich voorbereid op het diner werk jij nog even aan je opzet voor de nieuwe kaart. En dan wordt het tijd dat je achter de kachel kruipt en laat zien uit wat voor hout je gesneden bent. Na een volle bak te hebben gedraaid en je team de keuken schoonmaakt check jij nog even de bestellingen, roosters en schoonmaaklijsten en na een mooie dag is een biertje met z'n allen meer dan verdiend! Proost!

Wie nodig jij als chef kok uit aan tafel?

Je sous chef, zelfstandigwerkend koks en leerlingen.

Waar is onze chef kok verantwoordelijk voor?

Als chefkok ben je natuurlijk verantwoordelijk voor alle zaken in en om de keuken. Je bedenkt en maakt de menu's, stelt je team samen, motiveert je collega's, zorgt voor een kloppende administratie op het gebied van HACCP, inkoop en payroll. Daarnaast heb je een kort lijntje met je collega's van de andere vestigingen om elkaar daar waar nodig te ondersteunen en je creativiteit met elkaar te delen.

Wie ben jij?

Jij bent die gedreven professional met een passie voor eten (en drinken mag natuurlijk ook). Jij weet wat er te krijgen is en waar het te krijgen is. Je weet alles van de klassieke keuken maar experimenteert graag en durft op z’n tijd een uitstapje te maken. Je laat je creaties graag aan andere proeven en gaat met je team altijd voor perfectie. Je hebt een meer dan gezonde dosis humor en weet je collega's tot ongekende hoogte te brengen. Je hebt zin om samen met ons aan een groeiende organisatie te werken en vindt het gaaf om met nieuwe concepten bezig te zijn.

Wat moet je kennen en kunnen?

Je moet boven alles een gepassioneerde, humoristische vakidioot zijn met doorzettingsvermogen. Een afgeronde opleiding gespecialiseerd kok of meer is een pré maar daar hoef jij je niet door te laten weerhouden. Het gaat erom dat jij ons kunt overtuigen en als je ook nog je eigen sous-chef en keukenbrigade meeneemt dan heb je al helemaal een dikke streep voor.

Wat ga je verdienen?

Wat je gaat verdienen als chefkok is in jouw geval lastig op voorhand te bepalen omdat het van veel factoren afhangt. Maar probeer ons maar eens uit en we komen er samen vast wel uit.

Wat mag je van ons verwachten?

Een toffe job in het nieuwste restaurant van Ommen! Vonck valt onder de aansturing van Nick Schuld, onze Executive Chef met veel ervaring. Je komt in een gezellig team en krijgt veel vrijheid om met je creativiteit en collega's aan de slag te gaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid maar wordt daarin ook goed ondersteund. Naast een superleuke baan en goed salaris hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskosten, personeelsevenementen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je met tot wel 50% korting terecht in alle bedrijven.

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Laat ons weten waarom wij op zoek zijn naar jou!